Välkommen till MTA Production

Postat den 17 april 2014

Lisa Miskovsky - ny Hagströms ambassadör!


̈r det någon artist som inte behöver någon vidare presentation så är det väl egentligen Lisa Miskovsky. Med drygt 200 000 sålda album i bagaget och som en av Sveriges flitigast turnerande artister är Lisa Miskovsky en av Musiksveriges största namn och låtskrivare. Lisa har sålt guld och platinaskivor, toppat albumlistor och mottagit fem Rockbjörnar, otaliga grammisnomineringar och vunnit två Grammis. Hennes senaste platta Umeå släpptes 18 september och senast kunde den svenska publiken se henne som expertkommentator under OS-sändningarna från Sotji.


I maj presenterar MTA Production Lisa i en mer avskalad form där vi kommer höra henne tillsammans med hennes syster Carolina Miskovsky och Jonas Svennem på piano. Lisa har letat efter ett intimare uttryck där publiken tillåts komma närmare, eller kanske mer där Lisa kommer närmare publiken. Nu är den stunden här. Med sig på turnén har hon den souliga singer song writern Sebastian Wijk som support.


Under konserten i Boda kyrka i Rättvik den 18 maj kommer Lisa att utnämnas till ny ambassadör för Hagström-kampanjen och av Dalarnas Museum motta en specialbygd gitarr. I och med detta sällar hon sig till en skara av ambassadörer bestående av bland andra Björn Skifs, Clas Yngström, Janne Schaffer, Kalle Moraeus, Larry Coryell, Lasse Åberg, Arne Johansson, Miss Li, Maria Andersson (Sahara Hotnights) och Mando Diao.


- Jag är så hedrad så att Dalarnas Museum valt mig som Hagström-ambassadör, säger Lisa. Jag är både smickrad och stolt att få vara med i detta fantastiska sällskap av tidigare ambassadörer.


TURNÉDATUM


16 maj Umeå, Sagateatern 17 maj Bollnäs Kulturhus 18 maj Rättvik, Boda Kyrka 19 maj Arvika, Ingesund 


» Läs mer

Postat den 16 april 2014

Påskhelgen med MTA

Vill du också fylla påskhelgen med ljuv musik och härliga konsertupplevelser?
Här är vad som händer runtom i Sverige i helgen:


Skärtorsdag:
Östersund, Tingshuset - Ale Möller Band
Långfredag:
Karasjok (NO), Påskfestivalen i Karasjok - Ára
Jönköping, Nya Karlssons - The Knockouts
Påskdagen:
Hultsfred, Hotell Hulingen - The Knockouts

» Läs mer

Postat den 16 april 2014

Live in Bremen

Nu börjar recensionerna av Oddjobs live-album "Live in Bremen" rulla in och det är idel lovord. "Live in Bremen" är ett dubbelalbum som består av inspelningar från jazzgruppens spelningar i Bremen 2008 och 2010. Under konserten på Kulturhuset i Stockholm sa konstaterades det att om en inte fått nog av Oddjob efter en spelning är det bara att sätta på "Live in Bremen" som bjuder på ytterligare dryga två timmar av kokande sväng!


Läs vad DigijazzGaffa och Smålandsposten har att säga.  

» Läs mer

Postat den 14 april 2014

Juha på TV4s Nyhetsmorgon

I söndags spelade Juha Mulari i TV4s Nyhetsmorgon. Tillsammans med sig i studion hade han även fantastiska cellisten Marika Willstedt.


Du kan se hans intervju på TV4 Play.
Eller lyssna på låten Korståg.

» Läs mer

Postat den 10 april 2014

Sebastian Wijk och Lisa Miskovsky turnerar igen!

Nu är det klart att Sebastian Wijk kommer följa med som förband på Lisa Miskovskys turné av norra Sverige i maj. När de två turnerade tillsammans förra året blev det succé, både musiker och publik gillade kombinationen av Ume-bon och Helsingborgaren. Under en konsert kunde Lisa inte hålla sig och klev upp på scen i förtid för att göra en duett av Sebastians Heavy on my back. Får vi se något liknande i maj tro?
Se Lisas och Sebastians duett!


Turnédatum:
Umeå, Sagateatern - 16 maj
Bollnäs, Bollnäs Kulturhus - 17 maj
Rättvik, Boda Kyrka - 18 maj
Ingesund, Arvika - 19 maj

» Läs mer