Postat den 17 mars 2017

EVA EASTWOOD 2017 - på bio, på skiva och på turné!

Ikväll har filmen Eva en lyckost premiär!

Biografer över hela landet har valt att visa filmen och responsen hittills har varit varm.

Det här är en grym saga med ett lyckligt slut om en av landets mest folkkära artister som visat vad man kan åstadkomma om man följer drömmen istället för strömmen. I filmen möter vi bland andra Jerry Williams, Peter Le Marc, Siv Malmqvist, Jill Jonsson, Boppers, Tomas Deutgen, Larz Kristerz, Cajsa Stina Åkerström och många många fler.

I samband med filmen så släpper Eva en samlingsbox, ”Det bästa 2006-2016” med låtar från hennes karriär.

Att Eva Eastwood går sin egen väg på den svenska musikscenen är närmast ett understatement. Som ingen annan har hon kryssat mellan 50-talsdoftande svensk rockabilly och rock´n roll så framgångsrikt att hon numera är ett namn bland 50-talshjältar som Elvis Presley, Wanda Jackson och Carl Perkins på Rockabilly Hall of Fame i USA.

- Jag älskar att skriva och ibland kan det bli flera låtar om dagen. Det är aldrig svårt, de bara kommer. Jag är lycklig som får hålla på med det roligaste jag vet, skrattar Eva.

Med flera hundra låtar registrerade hos Stim och massor av idéer, utkast och kassetter som ständigt dyker upp i nya lådor fortsätter en av Sveriges mest produktiva artister att skriva sin egen melodi.

Eva är turnéaktuell hela året!

Välkommen med din förfrågan.  

Lyckost hälsningar och trevlig helg önskar MTA Production

Bandet består av:
Eva Eastwood: sång, gitarr
Chris Bergström: gitarr
Paul Hinz: bas
Jonas Stoltz: keyboard
Mats Arnesen: trummor