Fredrik Swahn

Fredrik är inte bara en av Sveriges mest anlitade event-artister, han är också mindfulnessinstruktör som i många år fyllt publiken med energi genom sina musik- och inspirationsföreläsningsföreställningar. I januari 2014 släppte Fredrik nytt album, Mitt i livet, vilket blev grunden för en helt ny musikföreställning i regi av Regina Lund.

Fredrik är pappan, artisten och entreprenören som lever och verkar efter devisen: ”Låt lusten att prova vara starkare än rädslan att misslyckas”. I musikföreställningen Mitt i livet utforskar Fredrik både sårbarhet och nyfikenhet. De inspirerande texterna om att hitta tillbaka till själen i en allt snabbare snurrande tillvaro, med fler och fler krav, har Fredrik själv skrivit tillsammans med flera av Sveriges bästa inspiratörer, författare och coacher.

Om Fredrik:

Utbildad sångare på Kungliga musikhögskolan i Stockholm. Medverkat på och producerat ett tio-tal album, har en gedigen musikalkarriär med huvudroller i Rent, Hair, West side story m.fl. på sitt cv. Medverkat fyra gånger i Så skall det låta, programlett Bollibompa, tävlat i Melodifestivalen (-93) och var ansvarig för sommarplågan Herrarna i Hagen (-92). Förra albumet Ut i livet (på egna bolaget Swahn Records) sålde 7000ex.

Postat den 13 mars 2014

Specialerbjudande på Mitt i Livet

Visste ni att Fredrik Swahns skiva "Mitt i Livet" är Svanen-märkt? Och att Regina Lund, som regisserat hans föreställning med samma namn är aktiv i Greenpeace?


Just nu erbjuder vi ett fantastiskt erbjudande på Fredriks föreställning på Scalateatern i Stockholm den 24e mars: Gå för halva priset och stöd miljön!
Allt överskott går oavkortat till Naturskyddsföreningen!


Klicka på länken nedan för att betala halva priset och samtidigt göra en god gärning för miljön. Bjud dina vänner, kollegor och gör gott för både själ, hjärta och miljön. 
Biljetter finns att köpa här

» Läs mer