Adolphson & Falk

Syntpionjärerna som fick sina största framgångar med låtar som Mer jul och Blinkar blå släppte 2016 ett nytt album. Syntarna är utbytta mot akustiska, organiska instrument i livespelade arrangemang, smakfullt producerade och inspelade av duons trotjänare Dag Lundquist i Decibelstudion. (Det blev Dagges avslutande produktion i egna studion. Nu är den såld och han är mer frilans än någonsin)! 
”Det här är första albumet med helt nytt material på 16 år!” betonar Tomas Adolphson. ”Det betyder mycket för oss att, tillsammans med Dagge, åter igen få ge allt och lite till i en tät inspelningssituation. Roligare och intressantare kan det inte bli, att ihop med skickliga musiker få forma våra nya sånger som vi jobbat intensivt med de senaste åren”.

”Det finns ett sammanhållet tema i texterna och stämningarna” lägger Anders Falk till. ”Platsen är ett generöst och varmt tivoli som ger sin föreställning på den mörka årstiden när skymningen faller tidigt”.
Adolphson & Falk har spelat ihop i snart 50 år! ”Om två år firar vi vårt jubileum! Vem hade kunnat tro det 1968” säger duon i unison och välstämd kör.

Vintertivoli, en ljuspunkt i skymningsmörkret, en värmande källa i vinterkylan.

 

Kolla